סיפור ההצלחה של שחר אזולאי מצטיין קורס קידום אתרים 111
לתחום קידום האתרים התוודעתי כשהייתי אחראי על שיווק הבר שבו הייתי שותף. במהלך ניסיונותיי לשווק את העסק באינטרנט וברשתות החברתיות גיליתי כי חסר לי ידע רב הנחוץ להצלחת תהליך השיווק, ולכן התחלתי לקרוא באינטרנט על תחום קידום האתרים. הבנתי כי בעולם השיווק של היום יש חשיבות רבה לאתר אינטרנט איכותי הנחשף לגולשים רלוונטיים רבים ומכיוון שתחום השיווק מושך אותי, בחרתי להעמיק בתחום השיווק באינטרנט.
לאחר שקראתי רבות על קידום אתרים והתעניינתי בקורסים המוצעים בארץ, בחרתי בקורס קידום האתרים של סאו סימפל ומכללת ג’ון ברייס. הבחירה שלי התבססה על הסילבוס של הקורס, שכלל את הנושאים שנראו לי מעניינים וחשובים, וגם על ההמלצות החמות שקיבלתי על מנהל הקורס ג’קי. ואכן הקורס ענה על ציפיותיי. קיבלתי ידע מעמיק ונרחב על תחום קידום האתרים וגם נגענו בתחומים משיקים דוגמת קידום ממומן וקידום ברשתות חברתיות. בסיומו של הקורס הרגשתי שיש לי את הידע והכלים הדרושים לעבודה בתחום קידום האתרים, אף שעוד יש לי הרבה ללמוד. התרומה החשובה ביותר של הקורס לדעתי היא בכך שהוא נתן לי דריסת רגל בתחום וחשף אותי לעולם מרתק. רכשתי מידע רב מאוד על גוגל, על מושגים בתחום, על תהליכי עבודה וגם על שוק ה-SEO המקומי.
עם סיום הלימודים התחלתי להתנסות בקידום אתרים פרטיים לצורך צבירת ניסיון, אך ידעתי כי מה שאני באמת רוצה זה לעבוד כשכיר בחברה גדולה, שבה אוכל ליישם את מה שלמדתי ולהרחיב את ידיעותיי וניסיוני. אני מאמין שתעודת הסיום שלי עזרה לי להגיע לראיונות עבודה, שכן בשוק המקומי יש הערכה רבה לבוגרי הקורס של סאו סימפל וג’ון ברייס, וכמובן שגם הישגיי הטובים בקורס תרמו לרושם שיצרתי. בסופו של דבר, ההכשרה שקיבלתי בקורס הכינה אותי היטב לראיון העבודה, שכלל שאלות מקצועיות בתחום, וסייעה לי להתקבל לעבודה בחברת קידום ושיווק בינלאומי בתפקיד של ג’וניור SEO.
ואם אתם שוקלים להירשם ללימודי SEO אני ממליץ לכם לקרוא כמה שיותר על התחום לפני שאתם מחליטים. כך תוכלו להבין אם התחום מעניין אתכם ואם זה מה שאתם רוצים לעשות בעתיד. במהלך הקורס אני ממליץ לחזור על החומר הנלמד בבית, לקרוא עוד על נושאים שמעניינים אתכם ולהרחיב את ידיעותיכם וכן להשתדל שלא לצבור פערים. ולבסוף, כדאי להשקיע במטלות הקורס, שכן מטלות אלו משקפות היטב את הפעילות שתידרשו לה בעבודה המעשית, כך שהשקעה במטלות אלו תיתן לכם ניסיון משמעותי ושימושי לעתיד.
מאמרים נוספים בנושא
אין מאמרים קשורים לנושא.
סיפורי הצלחה נוספים:
עשור של הצלחה – הסיפור של שרון בן עזרא
סיפור ההצלחה של בוגר הקורס מוטי כהן
אלה בוחבינדר – מהקורס לקריירה עצמאית בשיווק דיגיטלי
סיפור ההצלחה של אלדר שם טוב בעולם השיווק הדיגיטלי
הסיפור של עמרי ריינהורן – מקורס שיווק דיגיטלי להקמת עסק עצמאי
סיפור ההצלחה של בוגר קורס קידום אתרים יובל צפלר
סיפור ההצלחה של דיאנה חן ושל העסק העצמאי שלה
מורן דה פילוסוף לוי מספרת על הצלחתה בתחום השיווק הדיגיטלי
סיפור ההצלחה של בוגרת קורס קידום אתרים טל אקרמן
קארין אנדרייב הקימה עסק עצמאי מיד לאחר סיום קורס SEO
סיפור ההצלחה של בוגר הקורס דודי מזיג
סיפור ההצלחה של בוגר קורס SEO עמית וייסלר
הסיפור של נטלי ביטון – מקורס קידום אתרים לקריירה חדשה
בוגר הקורס תומר רחמים למד לקדם בעצמו את האתרים שהוא בונה
בוגרת הקורס אינה רייכמן קוטפת את פירות ההצלחה מקידום האתר
סיפור ההצלחה של בוגרת קורס קידום אתרים ליאת קדוש
בוגרת קורס SEO סטלה גרנד מספרת על הצלחתה כמקדמת אתרים עצמאית
עדי שטמברגר – מקורס קידום אתרים לקריירה עצמאית חדשה
סיפור ההצלחה של בוגרת קורס קידום אתרים סיגל יערי
בוגרת קורס קידום אתרים טל גינסברג מנהלת צוות בסוכנות שיווק דיגיטלי
רוית חסדאי שילשה את המכירות באתר עוד במהלך קורס קידום אתרים
אריק כהן – מקורס קידום אתרים להקמת חברה מצליחה
בוגר קורס SEO ארז נעים – מעובד שכיר למקדם אתרים עצמאי
יוסי בן שמעון – מקורס קידום אתרים לעסק עצמאי
יונתן כהן מינף את לימודי קידום האתרים להקמת עסק עצמאי
צור רופין מנהל פרויקטים במשרד פרסום דיגיטלי בינ”ל
סטייסי פדקו מצטיינת קורס 108 עובדת כמקדמת אתרים עצמאית
בוגר קורס SEO גלעד גלובינסקי עובד בשיווק דיגיטלי
סיפור ההצלחה של שחר אזולאי מצטיין קורס קידום אתרים 111
וובה לובנצוב מספר על הצלחתו בתחום קידום האתרים
משה דניאל – סיפור הצלחה של בוגר קורס קידום אתרים
לרשימת סיפורי ההצלחה של בוגרי הקורס לקידום אתרים לחצו כאן >>































