סקר השכר השנתי בתחום השיווק הדיגיטלי של חברת פיאלקוב מוכיח שוב – בוגרי קורס קידום אתרים של מכללת ג’ון ברייס וסאו סימפל מרוויחים את השכר הגבוה ביותר מבין כלל בוגרי הקורסים לקידום אתרים בארץ. זוהי כבר השנה הרביעית שבה בוגרי הקורס שלנו ניצבים בראש טבלת השכר ועבורנו זו גאווה גדולה – כי יציבות ומוניטין כאלו ממש לא הולכים ברגל.

אותנו התוצאות האלו לא מפתיעות, שכן אנחנו יודעים שהבוגרים שלנו יוצאים אל שוק העבודה עם ידע עשיר ומקיף שהופך אותם למבוקשים בקרב המעסיקים. הסילבוס המעמיק של הקורס, צוות המרצים האיכותי והמנוסה, תנאי הלימוד המצוינים, הליווי השוטף גם לאחר סיום הקורס וההתנסות המעשית המלאה – כל אלו יחד מספקים לתלמידים את נקודת הפתיחה המיטבית להשתלבות בתעשיית השיווק הדיגיטלי הישראלית כבר יותר מ-12 שנים.
היום אנו מציעים קורס אונליין ממוקד לבעלי אתרים המבקשים לדעת יותר על SEO ואפילו לקדם את האתרים שלהם בעצמם. אתם מוזמנים להתרשם מהקורס כאן.